duminică, 5 octombrie 2014

Astra vs Viitorul live online 5.10.2014

 Link1  Link2 
Astra traversează o perioadă destul de slabă, reușind să câștige doar unul din precedentele șase meciuri oficiale. Giurgiuvenii au fost învinși joi de către Salzburg cu scorul de 1-2 în Europa League, în ciuda faptului că s-a aflat în avantaj încă din minutul 15. Trupa antrenată de către Daniel Isăilă a avut o prestație bună în runda anterioară din Liga 1, obținând o remiză pe terenul Stelei. Gazdele acestei întâlniri se clasează pe locul patru în clasament, iar distanța față de prima poziție este de doar trei puncte.
Kehinde Fatai n-a evoluat în meciul disputat în Europa League și este incert pentru întâlnirea de astăzi. De asemenea, rămâne de văzut dacă Daniel Isăilă va putea conta pe Valerică Găman și Aurelian Chițu, care au avut și ei unele probleme de ordin medical.  
Viitorul rămâne o candidată la retrogradarea în eșalonul secund. Clubul patronat de către Gheorghe Hagi nu se poziționează decât pe locul 16 în clasament, având acumulate șase puncte. Formația oaspete vine după două înfrângeri suferite cu scorul de 1-3 în fața unor formații precum Gaz Metan sau Petrolul. Cu 14 goluri încasate, echipa din Voluntari are una dintre cele mai slabe apărări din Liga 1. Viitorul are de asemenea probleme și din punct de vedere ofensiv, deoarece doar un singur atacant de meserie a reușit să puncteze în nouă etape.
Din efectivul formației oaspete va lipsi în continuare Gavra, care este accidentat încă de la începutul acestui sezon. Gheorghe Hagi a declarat că țintește toate cele trei puncte puse în joc, însă recunoaște că Astra este o echipă care va fi greu de învins. 
Giurgiuvenii s-au impus de fiecare dată în precedentele patru partide oficiale. De altfel Viitorul n-a reușit până acum să-i înscrie niciun gol Astrei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu